Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallfrukt

förbjuden gentleman
inte särskilt attraktiv
skamfilad
oprofessionell
framfusig i det fördolda

målmedvetet
närmar dig
mig

tydlig och sval
ingen ser hur du lider
sömnlös
med fjärilar i magen



det oväntade drabbade

mig


man kommer långt med smicker

putsar plötsligt fjädrar för dig

kan inte vänta

ber om mer




Fri vers av Folke
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-10-19 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke