Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende Ondska

Yta
Ridå
Fasad
Skal

korrekt



Allt jag tänker är fult
snusk
På insidan är jag
sot
för att inte säga

Filth




Övriga genrer av Folke
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-07-06 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke