Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Våra minnen är sköra
Inkapslade i vår själ
Magnifika, storslagna
Som trädgårdar vi planterade åt varandra

Vi står monument i träden
Blir bara bättre med åren

Du är varje träd här
Historier att berätta och återberätta
Jag kunde inte lämna dem
Vågade inte blinka bort dem
Som solkatter på himlen, ljuset mitt i allt

Flyttfåglar på väg bort
Flyktiga, som jag minns dem
Ögonblicken just precis då
Just precis nu, just precis borta

Stanna en stund till
Passera igenom mig en gång till
Vi såg varandra under träden
Och sådde ett frö till




Fri vers av Sirbananafiend
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-15 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sirbananafiend