Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slungar glas mot tomheten

Ett efter ett
Sys såren igen
Den här drogen
Får mig att glömma
Det skulle varit du

Allt flyter ihop
Du var min enda styrka
En gång, men inte längre
Dimman sväljer allt
Hör inte musiken
Hör inte hemma

Står utan svar igen
Imploderar med tystnaden
Slungar glasskärvor
Mot omgivningen
Återvänder hit
Gång på gång

En efter en
Ser jag rädslorna
Sover med dem
Jämte mig
Det skulle varit du

För en sekund förstod jag
Såg ljuset och såg mörkret
Såg linjerna mellan de två




Fri vers av Sirbananafiend
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sirbananafiend