Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna var det första som föll

Tårarna var det första som föll
Mot den hårda marken
Mot alla papperstunna människor
Som brinner på sina egna sätt

Gräset som växte i sprickorna
Var det som tröstade
Gjorde betongen mer förståelig
Satte en nyans till sorgen

Hällregnet sköljde bort leran
Släckte en livstids brand
Lämnade mig oförstående
I den oundvikliga tystnaden
Jag kan återuppleva
Men aldrig ändra

Tårarna var det första som föll
Och sen resten




Fri vers av Sirbananafiend
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sirbananafiend