Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta inte på de mörka molnen

Våra känslor står kvar
Där vi planterade dem
De evolverade aldrig
Bortom tonårens sökande
Efter något som är äkta
Jag brann inne i dig
Vi var ärliga tills vi ljög

Av alla ord var dina
De jag tog till mig
Av alla lögner var dina
De som blev sanningen
Men jag vill inte vara sån här
Och jag kan inte vara någon annan

Föreställde mig vägen
Regnet var den perfekta ursäkten
Tänkte att det hade känts
Som att skolka från livet
En avfärd utan farväl
Morgondagen har aldrig sett mörkare ut
Än när det är som ljusast

Titta inte på de mörka molnen
Sa du och höll för mina ögon
Jag kunde aldrig låta bli
Det var mörkret inuti mig
Jag klär mina demoner i järn
Visste aldrig att det fanns ett val




Fri vers av Sirbananafiend
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sirbananafiend