Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom kluvna vägar till gyllene målet.

Gråa dagar
Som förblir det
Ingen förändring sker

Djupa splittrande tankar
Som tär upp känslorna
Emotionella skador
Som ej svalkas

Utlovad lättnad vid slutet av målet
Men vad igenom gårs påvägen ditt...?

En frä lukt som skärs igenom sinnesrikande dofter

En ljuvlig sötma som sedan omvandlas till bittert
Frätande på tungan

En fläckfri själ som vill bevaras så för evigt
Men hur...?
När negativt energi försöker vidröra den
Konstant

Förgylld givmildhet
Som utnyttjas av andras bekvämligheter

Färdas igenom livets mil
Hur långt är vägen ditt...?
Till målet då man andas frid

En tät dimma som ej lättar
Blir det en väckning...?
Med gnistor i mörkret

En svart tavla med röd text
En silversträcka

Guidar stegen till målet








Fri vers av M.A.J.R
Läst 447 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-01-17 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nödvändiga frågor att ställa
för att vända
utochin på

skrivet med kraft
frågetecken och
utropstecken
2011-01-23

  Mr Lindemann VIP
Nja, angående nedanstående kommentatör så.
Det som delvis är av vikt i en dikt är känslan som förmedlas. Samt även atmosfären som skapas i dikten. Det må vara hänt att den som skrev den här dikten, i en viss iver att få ut den, missade att korrekturläsa den. Att sedan vara åstadkomma en allmän verbal avrättning på grund av det, är förhastad och lite översittaraktigt
2011-01-19

    Naji Yaaqoub VIP
talar till själen om smärtan och längtan
mycket giller
tack för texten
2011-01-18

  Elwania
Ack ljuva smärta kan jag släppa taget om dig?
kan du transformeras i hjärtas stora kärleksevighet
varje gång jag väljer dig

tankar som kommer upp då jag läser din dikt du skriver bra
2011-01-18

  Bibbi VIP
Svåra saker det här att tänka på.
2011-01-18

  Anna*
Vägen är inte lätt att färdas men vi växer med utmaningarna och till slut är vi vid det gyllene målet. Fint!
2011-01-17

  Lena Själsöga Keijser
detta är en vackert vävd mantel
pärlor stiger ur
knoppar öppnas
viskar
se
människa
se

du rör vid hjärtljus

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-17

  Emme VIP
Mycket vacker och igenkännande
2011-01-17

    Max Poisé
Ett klockrent slut som ramar in en fantastisk dikt!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R