Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




och minnets ton blir glad...

 

när dagens grå nyanser

ej lyfter marken upp

då synar blicken foton

som sommarn fastnat på

 

då glänser sinnets bilder

och minnets ton blir glad

så underbara dagar

de kommer åter fram

 

och glädjen den vill stanna

när skymningen är här

för mörkret döljer såren

när markens ton går bort

 

(c) tk.




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-15 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för den här dikten, blir glad när jag läser den!


"då glänser sinnets bilder

och minnets ton blir glad

så underbara dagar

de kommer åter fram"


/Ann
2011-01-15

  Anna*
Väldigt snyggt både till form och innehåll! ♥ Applåd
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra