Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att det är så, vad man än säger


Allas önskan

Till slut har livet gett mig
det största man kan få
en kärlek ren och klar
en som jag också kan nå

Han öppnar upp sitt hjärta
och ler mot mig så ömt
en lycka obeskrivlig
all smärta det är glömt

Nu äntligt jag kan se
vad det är jag saknat
tänk att den var så enkel
jag ser nu när jag vaknat

Bejakar kan mitt värde
och honom värdesätta
och är det så ni frågar hur
så kan jag väl berätta

För kärlek är för alla
det är ju faktiskt så
allena ska vi inte va´
när önskan är att vara två




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-15 17:21



Bookmark and Share


  92 Lady J
Fint, vackert, uttrycksfullt och inte på något sätt överflödigt. : )
2011-01-15

  anita VIP
Fin skriven.
2011-01-15

  Anna*
Riktigt fint och vist för så är det ju att se sitt eget värde och värdesätta andra är villkor för att det ska bli precis så bra! Applåder
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt