Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikter

Kärleksdikter

Är något av det töntigaste jag vet,
var något av det töntigaste jag visste
Men det var innan jag träffade dig
Nu är jag fast

Kärleksdikter

Det enda jag har i huvudet,
och det enda som rinner ner på pappret
Du har blivit så viktig för mig
Jag visste inte att jag hade saknat dig,
fören du var här

Och se, se vad du gör med mig
Med mitt skrivande
För du är den enda jag tänker på,
du förstör min kreativa sida

Jag tror att du är Kärlek




Fri vers av aaniee
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-16 00:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert! Om kärlek :)
Gillar!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

aaniee