Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Målat med akrylfärg. Visst ser det ut att bölja men det är en optisk illusion)




Levom

 

 

Letom lyrik att spelom på harpa

och plockom på mandolin

Lärom att lyssnom till ohörda toner

och njutom tillsammans

som åldrat vin

 

Levom till fyllest de dagar som funnos

Låtom dig värmas av ömheten min

Sjungom de sånger som bärom vår känsla

Läsom den kärlek jag penslat på skinn




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anna*
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-16 03:23



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Fint och inspirerat av Molomskan! Hambe är för bra! Och det är du också....
2011-02-10

  Michaela Dutius
Mycket vacker visa som får tyngd av de gammaldags orden!
Bravo!
2011-01-22

  Gunnel Eriksson VIP
Fin bild i vackra färger.
Tycker om dikten med sin
ålderdomliga verbform. Påminner
om Fröding eller en folkvisa.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*