Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre iakttagelser

 

somligt ser du strålar

annat glöder lätt

visst är sånt jag målar

som är skönt, känns rätt

 

överallt jag finner nåt

som gläder, stärker, ger

sen finns det som har bestått

som ökar mer och mer

 

det kan bo i våra hjärtan

att värma frusenhet

lindra själasmärtan

och ge rätt identitet




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 448 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-01-17 07:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det vi bär i hjärtat kan ingen ta ifrån oss....
2011-01-22

  Lena Själsöga Keijser
dina ord strålar
du strålar

ja kronblad höljer dig

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-17

  stenhur VIP
Inre röster som förmedlar balans, harmoni
2011-01-17

  Aftonvännen
Styrka och inre strålglans går igen i det du målar, och när det övervinner lidandet tycks man ana den du verkligen är.
2011-01-17

  Blåbäret
så fint om den inre mjukvaran
som i sitt rätta jag får vara stark
och i ett vackert ljus
där det brinner starkt
2011-01-17

  Gothian X
Väldigt bra skriver du, samt att jag är väldigt förtjust i rimdikter!
Denna håller hög standard, å Hoppas att du får en bra vecka du också!
2011-01-17

  mare VIP
Fint skriven dikt
2011-01-17

  Anya VIP
Så varsamt men så sant. Bra!
2011-01-17

  aol
mjukt fint skaldat,
2011-01-17

    ej medlem längre
Mjuka, sköna rader.
Som en smekning..
2011-01-17

  Seglaren
fin dikt
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*