Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som flyger iväg

Det är något konstigt som pågår men jag har svårt att sätta fingret på vad...

Hur kommer det sig att de inte längre frågar efter leg på Systemet?
Eller ute på krogen med för den delen?
Varför har Brad Pitt gråa strån numera?
Och Robert de Niro grått hår?
När fick Mariah Carey rynkor?
Och varför gör Andie MacDowell reklam för antirynk-kräm?

Har det redan gått tio år sedan Paris Hilton satte chihuahan under spotlighten?
Helt plötsligt finns det en hel generation som aldrig behövt dansa försiktigt så att skivan inte ska repas eller som växt upp utan mobiltelefon!
På tal om det, är Hannah Montana deras Sabrina Tonårshäxan?
Minns någon hur man slog igenom i musikbranschen innan Idol?

Upptäcker plötsligt att jag inleder alltför många meningar med "när jag var liten" när jag pratar med vänners ungar och förfasas över tonåringarnas attityd om sex.
Vill inte längre resa till Thailand eftersom där blivit lika svenskt som grisfest på Mallorca, eller tatuera in ett kinesiskt tecken som alla andra gjort.

Helt plötsligt tycker jag att "På Spåret" ändå är ett rätt käckt program och måste de sända Melodifestivalen så sent? Man hinner ju nicka till innan röstningen är över, ännu en ny sak, att nicka till. Det gjorde väl bara gamla tanter förr eller började kanske även de med det i 30-årsåldern?

Vart tog tiden vägen undrar jag när jag insåg att det redan är dags att byta pass igen, gjorde inte jag det förra året?




Övriga genrer (Essä/Recension) av drover
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-16 04:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =)
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover