Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte ser...

Jag undrar ibland varför du ler sådär.
Du tittar på mig när du tror att jag inte ser dig, du ler lite skälmskt.

Dina ögon glittrar när jag fångar din blick.
Bara det smälter mitt inre...

Du drar mig nära, jag känner dina andetag mot min kind,
din kyss ger mig svar.

Dina fingertoppar smeker från nacken upp i håret.
Du flätar in dina fingrar och kysser mig djupare.




Fri vers av drover
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-15 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drover
drover