Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min underbare loveling, Tomas <3


din kärlek

din kärlek får mig att känna tilltro och hopp.
den ger mig luft under mina vingar
och gör det möjligt att växa fritt utan krav.

din kärlek får mig att vilja älska dig mer än jag redan gör.
lär mig hur jag bäst ger dig frihet att växa med mig
och fortsätta älska mig så villkorslöst som du gör.

din kärlek är limmet som håller samman vår lilla familj.
jag kan för första gången i mitt liv ärligt säga att
jag inte kan föreställa mig ett liv utan dig och din kärlek.

din kärlek får mig att våga vara mig själv, att älska dig.
du har gett mig de finaste gåvorna som finns:
din kärlek och vår dotter.




Fri vers (Fri form) av drover
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-11 22:51



Bookmark and Share


    carinamnm
Underbar kärlek och beskrivning av densamma! <3
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover