Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara kompis.Bara det,inte mer nu längre.Nej

Dina ord som du sade i morse
krossade min värld.





Bara vänner,
inte mer.


Hanna M säger (13:40)
marika?
Marika Henriksson säger (13:41)
ja
Hanna M säger (13:41)
är det sant?
är du inte kär i mig längre? inte det minsta?
Marika Henriksson säger (13:42)
jag älskar dig med bara som en kompis..
Hanna M säger (13:42)
okej
Marika Henriksson säger (13:42)
men du betyder mycket för mig..
Hanna M säger (13:42)
okej..
Marika Henriksson säger (13:42)
förlåt..
Hanna M säger (13:42)
så det ä'r inte minsta lilla kärlek? på det sättet alltså?
Hanna M säger (13:43)
bara kompis?
Marika Henriksson säger (13:43)
bara kompis
Hanna M säger (13:43)
okej




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-16 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen