Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mildväder

 

Kylan och frosten slår till reträtt,
ger vika för varmare fläktar.
Ännu vajar oklädda träd i vinden nätt,
och våren för ingen del jäktar.

Långsamt häver naturen sin dvala,
marken tinar och snön går förliden.
Avvaktat skede i gråbrokig skala,
passerar i väntan på knoppningstiden.




Bunden vers (Rim) av Loffe
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-16 14:37



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Härlig och vackert målande poesi ...
2011-01-26

    Bodil Sandberg
Helt enkelt görhärlig poesi!!mot ljusnande tider vi gå!applåder!
2011-01-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å jag älskar dikter om naturen
och den här har du ett så fint
flyt med rim och ger mig fantastiska
bilder.
Tack
2011-01-23

    Snelin
Älskar hur du målar med orden. Mycket bra skriven! :)
2011-01-17

  Mönster
flyter fint :) mysig att läsa
2011-01-16

  Cia
lättsam trevligdikt tycker jag ^^
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Loffe