Linamari
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med ett tack till Linamari



Aldrigheten väger tungt

 

Den landade just

 

aldrigheten

 

Definitiv

Väldig

Stark

Intimiderande

 

Aldrigheten

 

Konsekvenser

av livets spratt

 

Kännbart i hjärtat

Väger tungt på mina läppar

 

Aldrigheten

 

öppnar vidder inom

låter det uppdämda flöda fritt

 

Det finns en tröst i

aldrigheten




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 728 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-01-26 00:08



Bookmark and Share


  Let it go VIP
det är ett härligt flöde i både ord och känsla, berörde som sig bör, tack
2011-02-04

  Filosofen2
Mycket insiktsfull dikt som får allt att hamna på plats
det får även mig att inse många saker som ger rum i
det svåra man måste ta tag i....

Tack för de orden.... Bokmärke så jag kan läsa den om och om igen:)
2011-02-03

    Linamari
gillar dina ord starkt,
jag tackar för att jag
kunde hjälpa dig och så många
andra att få ett ord på
det man alltid undrat vad
det är..... aldrigheten.....<3
2011-01-31

    ej medlem längre
Det finns mycket att läsa i dessa ord. Fint skrivet!


"öppnar vidder inom

låter det uppdämda flöda fritt



Det finns en tröst i

aldrigheten"


/Ann
2011-01-29

  thyra
Den kan landa hos oss, på både gott och ont. Mycket fint uppdagat och skrivet!
2011-01-29

  Anna*
Själva ordet "aldrigheten" myntades av Linamari (se länk i ingressen) Det hon skrev fick en stor insikt att landa i mig. Så tack än en gång till dig, Linamari <3
2011-01-28

  Michaela Dutius
En underbar dikt....känslan är välbekant- vi har nog stått där de fllesta av oss ibland - när aldrigheten har landat....
2011-01-27

    Bodil Sandberg
Det här stämmer så bra just nu i det jag känner här i min livssituation..
den landade just..aldrigheten..väger tungt på mina läppar..öppnar vidder inom..det svåra kan visa vägar ibland

tack för en fantastisk dikt som jag kan finna stor tröst i!
2011-01-27

  F.
Mycket befogade applåder! Gillar närvaron i texten.
2011-01-27

  Lena Själsöga Keijser
aldrigheten
ett smyckeinnebördsord

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-26

  Mr Lindemann VIP
Likt Pandoras ask släpps det löst - fastän tvärtom
2011-01-26

  Lars Hedlin
In the neverever land...bra skrivet...
2011-01-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Aldrigheten ett pärlskrin av erfarenheter som stuckit. Väl samlade för en del av helheten.
Fint tankeväckande denna
2011-01-26

  poetryGirl
bra skriven
2011-01-26

  Ninananonia VIP
Vacker!
2011-01-26

  Maximillixen
Aldrigheten kan vara både något smärtsamt svårt och något trösrerikt. Fruktat bra ord.
2011-01-26

  M.A.J.R
Anna ! denna text är helt underbart skrivet =)
2011-01-26

  Niclas Petersson VIP
Bra ord - Aldrigheten. Ödesmättat, smärtsamt och stort.
Gillar.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*