Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Julios Nu tittar du så där på mig igen


Ordlösa bokstäver

Kanske hon vill läsa dig
när hon tittar djupt i dina ögon

munnen är stängd

Men blicken intensiv
som om hon ser in i din hjärna

Letandes efter ordlösa bokstäver
i sitt eget lexikon bestående

av rader av erfarenheter och känslor

Blicken frågar

Ser du mig?




Eller speglar du dig bara?




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-16 18:38



Bookmark and Share


  Anna*
Tänkvärt och fint!
2011-01-17

  aol
bra skriftat ja man undrar
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt