Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara,för en del...


Blekna årsringar

åren
dom går
dig omärkt förbi

naturligt

djävligt snabbt
försvann

ur en arbetsmyra sett
på någon bråkdels sekund

hinner knappt blinka

det unga
blir gammalt
som knäckebröd blir segt

en kola som tuggas
i en evighet

dagar blir timmar
av sekunder bildas
damm

natten går ner
och åter mörkas

i en rondell

samlas människors
vars kraft läggs på
snurren




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-16 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman