Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter min riskfyllda "dans på slak lina".......


"Kvasifilosofi (del 2) !"

Jag resignerar inte, alltså är jag en vän av förändring.......

Detta påstående torde äga sin riktighet i och med att avsaknad av resignation tyder på en vilja, en vilja att ifrågasätta och att ändra något som man inte kan förlika sig med..... Allra minst handlar det om en tveksamhet till den företeelse som det rör sig om . För resignation är, nästintill, liktydigt med kapitulation , i alla fall har man "berett vägen" för det sistnämnda . Och resignerar man INTE så torde det kunna innebära att man har en vilja att motsätta sig det aktuella läget (vad det nu kan handla om) . Om man sedan har kraften och tillräckligt stark vilja för att "klara skivan" , DET är en annan historia !

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-16 19:00



Bookmark and Share


  aol
klokt resonerat, bravo Mats fortätt som du gör dela med dej av dina tankar,
2011-01-16

  Larz Gustafsson VIP
"Likgiltigheten är folkens död" (Di Leva)
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska