Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se sonen utvecklas


Bakbundna händer

Jag vill hålla dig

och släppa

Jag vill se

och jag vill blunda

Jag vill ge

och dra tillbaka

Jag vill hjälpa

och låta bli

Att stå bredvid och titta

är svårt när man vill väl

Men tillåta dina misstag

så du lär av dina fel




Jag kan bara älska dig




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-17 09:31



Bookmark and Share


  PPQ
vad fin den här var bravo
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt