Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh marika....snällla...väck mig nu


Fan Fan Fan!!

Du...?
När du sa de orden,
när du krossade min värld..
vad tänkte du då?

Hade du smärta i kroppen?
Kom smärtan efteråt?
När du fattat vad du gjort?

Jag kände inget när du sa det.
Jag bara såg,
hur mitt liv rasade samman.
Och en tår föddes.

Sedan kom smärtan,
en del av mig värkte så!
För den hade fattat,
att du inte ville ha mig längre.

Att du inte älskade mig som förr,
att jag aldrig mer får kyssa dej.
Eller skratta med dej,
eller bara hålla din hand.
Och vara i din närhet.

Nu värker hela kroppen,
allting gör ont.
Mina tårar slutar inte falla,
och jag vill bara försvinna.

Varför funkar inte voltaren mot hjärtat?

Älskling,
säg mig att om vi tar bort tårarna och smärtan,
så är allt som vanligt?
Eller hur?
Säg att jag bara drömmer?
JAG VILL INTE!!!!
Snälla,
säg att du bara skojjade,
att det alltid kommer vara vi.
Att du bara fuck ett deppanfall
och sa så i all hast.

Men du menade det inte,..
dör jag vill inte leva utan dej.

Du var min pacemaker
och nu kan jag inte andas,
och mitt hjärta slutar slå.

Jag älskar dej,som jag alltid gjort och alltid kommer göra
//Föralltid din....hanna.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-17 15:38



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
berörde genom hela mig, det gjorde ont att läsa, för man känner igen sig på vissa punkter. sjukt bra, bokmärker och applåderar.
2011-02-25

  Pauline Pousár
Som att bli slagen i magen..
Luften går ur en
2011-01-20

    AA VIP
Smärtsamt, jobbigt. // AA
2011-01-20

  Anna*
Andlöst, smärtsamt, svårt
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen