Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läppar



jag hörde aldrig orden du sa
för dina läppar var så vackra
att se på




Fri vers av mariasan
Läst 428 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-01-17 20:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ja, sån kan man bli av förälskelse......superbra!
2011-03-02

    ej medlem längre
Fy fan vad bra!!!!!!

28 poäng av 5 möjliga
2011-01-20

  Anya VIP
Så fin i sin enkelhet, skickligt! Säger så mycket! Bravo!
2011-01-18

  HQ
Fantastiskt fint fångat och skrivet.
Ett ögonblick att värna om
en tanke man känner igen
2011-01-17

  Linda CH VIP
Du träffar mitt i prick! Underbart bra.
2011-01-17

  aol
vacker enkel suverän skrift
2011-01-17

  Maiah VIP
Speciell och underbar...ett mycket speciellt ögonblick som du beskriver här....
2011-01-17

    ej medlem längre
Gud, vilken mästerlig enkelhet, så rik på....rikedom

Sparas!!!!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan