Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsbörd

 

Torsdagsnattsgodnatt ett kasst av tyg

Med ord lindnade i bomull täcker jag det brev

Skrivfulla stävjda ord som täcks i smyg

Av de fulla ord jag formade på pappret jag skrev

 

Men tro mig de orden var på fullt allvar

 

Täckta av varm meningsbörd




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-12-09 01:05



Bookmark and Share


  Smultris
Mycket, mycket, mycket underbart skrivet .....
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön