Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sova




insomning, insomnia

var natt, dig när
rostörn



tidigt väcker lust
dag

mynning

gryning


en hand, en rörelse







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-17 22:19



Bookmark and Share


    Max Poisé
snyggt!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP