Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en dokumentär av Cornelis fick jag lusta att tolka något, en känsla och en idol som försvann, alldeles för tidigt, kvinnorna och kärleken


en kyss

Jag lät dig älska mig
en kyss på min sneda mun

en sanning som var omöjlig
jag lovade dig ett liv

en sång om kärlek naiv och ängslig
en tro om hopp och framtid

du tog ditt förnuft till fånga och försvann

jag sitter på min veranda
tänker på de dagar som värmde
och som jag aldrig kände
men jag grät den dag då du försvann




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 23:29



Bookmark and Share


  Anna*
Fin tolkning tycker jag!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP