Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppsnappat i fikarummet på jobbet....


"Sverige, snart ett paradis för pervon ?"

En upprörd medelålders kvinna berättade detta för sin kollega idag (och undertecknad blev, av en slump, åhörare till historien) .
Hon är hästägare och fann, för ett par veckor sedan, två av sina hästar (som är ute i hagen då och då) , knivskurna allvarligt ! En av hästarna dog sedan av skadorna ! I samband med dåden såg hon en man (som hon kände igen som en granne !) springa därifrån ! Hon polisanmälde, givetvis, mannen och dåden ! Efter några dagar får hon svaret från polismyndigheten: "Ärendet nedlagt !" Av naturliga skäl blir hon ännu mer upprörd och kontaktar Rikspolisstyrelsen ! Nu väntar hon på svar därifrån.........
Frågorna man ställer sig blir då : HUR kan man , från polisens sida, utan förklaring, bara lägga ned ett ärende där det finns en misstänkt ?
Och , är djur så LITE värda, så att målen bara läggs ned ?
Riskerna växer också för att en massa pervon känner att det är "grönt ljus" för att utföra dessa vidriga och grymma dåd mot oskyldiga djur !

Naturligtvis måste jag reservera mig lite angående detaljer i denna fruktansvärda händelse, kanske inte allt kommmit fram i ljuset......
----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Snart"???
2011-01-18

  aol
jag blev inte förvånad

det är ta mig tusan inte klokt,
man blir så upprörd
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska