Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek???




Ditt jävla luder

Dom bor i lägenheten under mig

han knäcker nog ett par liter vin per kväll

växer två meter med varje klunk

hennes smink rinner ofta har jag sett

jag försöker att möta hennes blick

lyckas sällan

 

Igår hörde jag en av hans sällsynta

kärleksförklaringar

"jag älskar dig ju ditt jävla luder"

gulligt måste jag säga

 

Jag fattar inte varför hon ser så ledsen ut?

 




Fri vers av sulimaa
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-18 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så låt oss hoppas
att omening
en gång
kan leda till mening

starktragiskt
2011-01-23

  Water VIP
Tragiskt
2011-01-23

  Lasseman VIP
Låter nästan som om det var i min trappa i gamla Malmö.. oftast är det duktigt med slagsmål här, både i trappa och utanför..
2011-01-22

  Suzy med punkterna
Någonstans hoppas jag att det är ren fantasi men förmodligen inte och dina ord berör...
2011-01-22

  Glensan
stark bild ur livet
2011-01-21

    ej medlem längre
bra dikt i ett sorgligt kapitel så att säga.
2011-01-20

  Carola Bouvin
Ja det är för hemskt, man kan bara hoppas att hon får kraften att ta sig ur de förhållandet, kärlek ska inte göra ont.
2011-01-18

  blaite
Stackars tjej. En härlig men sorglig liten story
2011-01-18

  aol
jag begriper varför, inte hon för hon är inne i ett så destruktivt fängelse förhållande
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa