Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska det härjas, jag lovar, ord som aldrig brukats blir tätt förekommande....


"Rumsterar om !"

Rumsterar om !
Tar det megacentriska till nya höjder !
Ber om svammelrättigheter !

Rumsterar om !
Kan inte knasargumentera mera numera.
eftersom den krypkonventionella delen av mig har sanktionsattesterats !
Detta kan dock drypdräneras väldigt strypsnart !

Rumsterar om !
Jag finaliserar med en mordreprimand , den brukar vara dominanteffektiv !


ORDLISTA: "Megacentrisk": Extremt centrerad åtgärd eller handling ,
med millimeterprecision.
" Svammelrättighet" : Rättighet att vara oseriös....
"Knasargumentera" : När man fortsätter att argumentera även om
man, för länge sedan förlorat en diskussion.
" Krypkonventionell : När man tror sig vara ovanlig utan att vara
det.
" Sanktionsattestera" : När man skriver under en sanktion .
"Mordreprimand": En synnerligen kraftfull reprimand med
omfattande konsekvenser för föremålet för densamma .
"Dominanteffektiv": När dominansen slår över i extremt
effektivitetstänkande .
"Drypdränera" : När en dränering får absolut motsatt effekt i
förhållande till den effekt som var avsedd.
"Strypsnart" : Snabbare än strax.
"Finalisera" : Avsluta .

---




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 350 gånger
Publicerad 2011-01-18 16:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Rumsterar som en rustibuss", som jag skrev en dikt som heter.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska