Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marika Henriksson, du visade mig toppen och lyckan, tack för våra fyra månader.


Tack för alla fina minnen vi delade!

När du gick på ''långpromenad''
med Saga,
för att få träffa mig.

När jag var hos dej första gången,
första natten tillsammans,
första kyssen,
första gången vi åkte till överlida,
första gången vi gjorde,
duvetvad,
första gången du satt i mitt knä,
första gången jag satt i ditt knä.

Första gången du träffa min mamma,
första gången jag träffade din mamma,
första gången vi pt tillsammans,
första gången allt vi gjort liksom.

Alla minnen svider som salt i sår,
alla ord och alla sånger gör mig tårögd,
varje gång jags er dej i skolan krossas min värld,
när jag kommer på mig själv,
att jag inte får gå fram och ge dej en puss och en kram.
Som för en vecka sen,
nej nu får jag bara klämma fram ett leende och hälsa,
fast inombords rasar allt.

Varje gång jag går där vi gått,
varje gång jag sitter där vi suttit,
varje gång jag ligger där vi legat,
varje gång jag kommer hem,
varje gång jag duschar,
varje gång jag äter,
allt jag gör.
Vart jag än gör,
påminner mig om dej.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 273 gånger
Publicerad 2011-01-18 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen