Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gruppspelet har gått bra, tre bekväma segrar.....


Kanske Sverige har en handbollsmedalj på gång ?

Det handlar,förståss, om handbolls-VM ,denna gång på svensk mark . Ikväll väntar Argentina och risk finns för underskattning eftersom våra grabbar haft flyt hitintills och, kanske, blivit lite kaxiga. Argentina har dock varit bra, slog ju Spanien nyligen i gruppspelet , så, se upp, Sverige ! Tippar med hjärtat: 33 - 25 till Sverige !

----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 19:07



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fast då får de skärpa sig, grabbarna ! För ikväll var det nattsvart !
Det stora misstaget var att ta in Karlssongrabben (Lukas Karlsson ,från Nyköping, till råga på allt !) som inte alls hängde med i det tuffa tempot och var direkt orsak till tre baklängesmål ! Ingen av de stora grabbarna (Kjellman, t ex) var, heller, riktigt igång ! Möjligen var Oskar Carlén , Niklas Ekberg och Ekdahl-Du Riez hyfsade. Och , av målvakterna, fick varken Mattias Andersson eller Johan Sjöstrand till det riktigt , speciellt i andra halvlek ! En som riktigt grym var ,däremot, Schulz i Argentinas mål (52 procent !), som ,emellanåt, var helt otrolig ! Och Argentina VAR bra, riktigt bra ! Vassa ,snabba skott och blixtsnabba kontringar ! Plus synnerligen ettrigt försvarsspel (betydligt bättre än Sveriges dito) . Argentina tog sin första seger någonsin mot Sverige och fiaskot är ett faktum ! 27 - 22 i argentinsk favör ! Nu KRÄVS seger mot gruppledaren, obesegrade Polen (slog Argentina med en poäng) för att Sverige ska gå vidare ! Och spelar Sverige som ikväll då är det good-bye !
2011-01-18

  Mats Henricson
De är ju proffs i Europa, alla utom en, fast i olika lag, men nu har alla träningsläger och träningslandskamper, äntligen, gjort dem samspelta, därför funkar det bra nu !
2011-01-18

  objekt3
Har vi fått rutin igen?; förra laguppställningen var grymt svår att ersätta

smärtsamt.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska