Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som läser

Hur kommer det sig

att de få texter man är riktigt nöjd med

är det aldrig någon som läser




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-18 20:04



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, jag skriver en massa dravel hela tiden
Får hela tiden försöka freda mig så att flera utomsåtende läsare inte olovligt kopierar mitt drave, för att sedan kopiera det på sina bloggar under eget namn.I ochj för sig får det gärna gör a det för mig, men nu har vi ju upphovsrättslagen och det gäller och följa den!
2011-01-18

  Niclas Petersson VIP
Ja, det kan man undra...
Avpublicera och ompublicera.
Tills folk kommenterar... :p
2011-01-18

  Larz Gustafsson VIP
PRECIS!!
Det undrar jag också.
Och man får bra kritik på de som man inte är fullt så nöjd med.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt