Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt (1981)


Eld i dina ögon
din hand, likt en reptil skjuter
den emot mig
jag glider undan, fångar dig
svidande smärta i mitt lår
kittlar dig, kramar dig
så överbryggas vår rädsla, blyghet
de älskandes lek.




Fri vers av Järnkatten
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten