Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumhet

Orden flödar över inifrån
väller upp ur svalget
stockar sig
i halsen

det goda ordet
det som jag sparat åt dig
följer med upp, halvsmält
anfrätt av magsyra men fortfarande
urskiljbart
bland resterna av snabbslukade textfragment
och omsorgsfullt bearbetade alster


det
fastnar i vrångstrupen,
blockerar
andningsvägarna
kväver
gör mig tyst
igen




Fri vers av yoakimu
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-19 15:16



Bookmark and Share


  wildrose
Wow wow wow!
Super snyggt!
2011-01-19

  AgnesP
den är sån fin den här. och sorglig. och så vackert språk.
2011-01-19

    purplepea
..vilken stark avslutning
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu