Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inträffar detta år.....


En "ETTRIG" dag !

11 11 11 klockan 11 11 11 ..................

Källa:Metro idag

-------




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 264 gånger
Publicerad 2011-01-19 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska