Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny serie..... VARNING : "Konsumeras på egen risk, kan innehålla ord, meningar och uttryck som kan inverka menligt på konsumentens psykiska hälsa !" (Ironi..)


"BUDORD !"

1. "Du skall inga andra tankar hava utom Mina !"

2. "Jag ska leda Er till Lyckans Land med Förbundna Ögon !"

3. "När vi nått det Stora Målet ska jag ge Er Mättnad och Tillfredsställelse !"

4. "Här ska Vi leva i Alla Tider och Kärleken ska skymma Allt Annat !"

5. "Ingen ska Kunna Hota Vår Eviga Gemenskap !"

6. "Om Någon Försöker så ska Denne , med Tvång, Åter Rättas in i Ledet !"

7. "Ständiga Dissidenter skola placeras i Särskilda Omskolningsutrymmen !"

8. "Efter Lyckad Omskolning återfås Alla Gemensamma Rättigheter Igen !"

9. " Yttrandefrihet För Alla, men Med Personligt Ansvar !"

10. "Det Fulländade Samhället Förklaras Härmed vara i Antågande !"


Folkets Kansli Anno Futura Frenetico !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-01-19 16:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Märklig är en bra definition på denna, min avsikt var att skapa en viss osäkerhet och, därmed, ge utrymme för egna tolkningar hos läsarna.....
2011-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Märklig mixtur som verkar slå åt alla håll samtidigt (ungefär som bandet Gudibrallan).
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska