Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första kontakten (1986)


Så enkelt, så fritt
som en tidig sommarmorgon,
just innan dimman lyfter.

Precis det där magiska ögonblicket,
när den första solstrålen,
inviger dagen.

Som när två människor möts
och får ögonkontakt, fascineras,
dras mot varandra,
för att spela, leka,
att se gryningen.

Romansen mellan dag och natt,
övergå i dagen,
passionen, ljuset,
kärleken till livet, rörelsen
och varandra.




Fri vers av Järnkatten
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 19:14



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vacker beskrivning! Så underbart berörande!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten