Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får göra sitt bästa där man är. 




Gärdsgårdsdivisionen.

 

Jag spelar i gärdsgårdsdivisionen, konstaterar jag modfällt. 
Men ett och annat mål har jag gjort!




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-19 23:44



Bookmark and Share


  ULJO
Även de lägre divisionerna har sin charm
2011-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Gräv där du står, som man brukar säga.
Alla divisioner kan bli joy divisions.
2011-01-20

  Johan Bergstjärna VIP
Ja man får göra det bästa av situationen...
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger