Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst (1985)


Jag springer vilsen
som ett barn natten
och jag lider
för att jag inte kan ge
jag går på stigar
och smyger som katten
och jag fryser
i min ensamhet.

Så grip tag i mig
och ge mig styrkan
att ge av mig själv
och känna vad som är rätt
men jag ser
hur du ler
när du ser
vad som sker
med mig.





Fri vers av Järnkatten
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten