Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen (1986)


Så sitter vi då här tillsammans
vid ett litet bord,
vid ljuset från lyktan ser vi på
varandra i ohöljd glädje,
vi skrattar och njuter
av närheten.

Om man kan dela kärlek
är det kanske det vi tre
gör just nu.
Fråga mig inte hur eller
varför,
men den lycka dom känner
är också min lycka,
vi är i harmoni.

Ingen vet något om de öden
som väntar,
men dessa gyllene minuters
förbund,
etsar sig in i tre sinnen,
som om kvällen vore förtrollad.




Prosa av Järnkatten
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-20 00:09



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Visst kan man dela kärlek ... En helt underbar stämning du fångat!
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten