Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck vad ni vill.


Orden blir hörda.

Somliga virar runt i livet
Försöker hitta sig ut ur smärtan
Sedan skriker ut låt mig dö

När korten är på bordet
När det väl blir hört

Så sjunger dem flesta en bön
För sitt liv

I rädsla för att dö




Fri vers av M.A.J.R
Läst 419 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-20 19:45



Bookmark and Share


    jamming223
Sannerligen tänkvärd! Fångar det perfekt!
2012-09-25

  Nattsuddan
Ja, fortfarande lika träffsäkert!
2011-09-03

  Järnkatten
Oh, djupa insikter i unga år...
2011-02-09

  Nattsuddan
Snyggt formulerat och väldigt träffsäkert.
2011-02-07

    ej medlem längre
Ja
att leva
är sannerligen
en konst
som måste läras
2011-01-23

  Lena Själsöga Keijser
det vilket jag andas i denna bild
är denna pendel
eller mer... ser kulor vilka sätts i rullning

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-22

  Elwania
smärtan delar hus med glädjen
det är valet som ger upplevelsen
2011-01-21

  Ninananonia VIP
Sanna ord!
Dags att vakna upp.
I kärlek :)
Kärleken helar smärtor och rädsor :)
2011-01-21

  Bibbi VIP
Så sant.

Applåder!
2011-01-20

  Teresia Ridell
Många är vi som dansar på gränsen..en del alltför nära "fel"sida..
Vältalande diktat !
2011-01-20

    Max Poisé
Klockren och en riktigt käftsmäll på dem de berör!
2011-01-20

  Maiah VIP
Precis så motsägelsefullt kan det vara.... ibland undrar man hur ska de ha det....
2011-01-20

  Cadena
Det stämmer nog helt och hållet, tänker jag. Den som står vid tröskeln har nog helt andra perspektiv än de vanliga.
2011-01-20

  Sophie Jennifer
Jo så är det nog. Men döden är väl ingenting att vara rädd för, snarare smärtan innan - man borde vara rädd för livet.
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R