Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor

Vågorna sköljer in över stranden,
havsbrisen kittlar hennes näsa.
Havet talar till henne
stillar hennes oro.
Vindarnas hus ger
lugn
frid
ro
stillhet.
Här kan hon andas,
tänka,
vara,
läka.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-20 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77