Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


familjearv

att få ärva denna
efter min älskade svärfar
en julljusstake som min svärmor
en gång gjort
är en ära

den minner om gamla tider
den minner om glädje
tradition
glädje
harmoni

våran dotter
kan sitta och titta på den
länge
beundra
hur vacker
hur fantasieggande den är
hon fantiserar om
figurerna
var de bor
vilka de är




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-09 07:57



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Härligt minne
Kramar
2021-11-09

  ULJO
Gamla kära saker att minnas och få betydelse
2021-11-09

  Lottie Ålhed VIP
Fint att den gamla ljusstaken kan vara en inspirationskälla.
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77