Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

hösten lyser av färg
naturen andas liv
energi
full av rikedom
ge dig ut i skogen
omfamna lugnet




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-17 14:04



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77