Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön faller

faller vit
täcker mark
täcker skog
vintern kommer
krypande

sommaräng
sommardröm
bäddas in
blir vintersäng

stilla
ljudlöst
endast knarret
från skorna




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-24 12:41



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fridfullt.
2021-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Vedervärdigt. Jag HATAR vintern.

2021-11-24

  ULJO
Underbara vinter
2021-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Det vilar ett lugn i texten som tilltalar mig när jag läser.
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77