Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar energi

energi inför kommande vecka
tankat med frukost hos en fin vän
en vän som finns
funnits i många år
En vän jag alltid funnits för
i lika många år
vi vet varandras bra sidor
varandras dåliga sidor
vi finns alltid
oavsett för varandra




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-17 14:10



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
"vi finns alltid
oavsett för varandra"
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77