Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afasi

Orden
invaderas av omgivningens virus
betydelsen förändras
förvrängs

vad jag sa
var inte vad jag menade
vad jag gjorde
var inte vad jag sa
vad jag sa
vad sa jag
vad

hör nu
lyssna noggrant
lyssna
hör
vad jag har att säga:




Fri vers av yoakimu
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 12:30



Bookmark and Share


  AgnesP
Den är underbar den här. Precis fångat dilemma. Gillar mycket:)
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu