Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom dig

Texta din oro över drömmarnas frånvaro och
sjung en visa som gör dig rikare på sömn;
att låta sinnena flyta ihop till en degig klump av elektriska impulser.
Källan till det otänkta, det försummade och allt
det, i vardagen, onårbara(det möjliga),
ligger inte här i verkligheten.
Det börjar inom dig, bara dig.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-21 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon