Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom att ,delvis, börja föra en lika invandrarfientlig politik som den som Jimmie och co vill driva....


Regeringen Reinfeldt försöker neutralisera Sverigedemokraterna ! !

Det började i november/december med den ökade massutvisningen av irakier till det forna hemlandet . Detta trots protester från, bl a FN , speciellt avseende de irakier som har en kristen tro ! Information har ju kommit från Irak att kristna, speciellt, kan råka väldigt illa ut, de kan, t o m, DÖDAS av islamiska fundamentalister ! Relativt nyligen framträdde regeringen och sade att de avsåg att "titta på detta", men utvisningarna fortsätter ju, hundratals utvisas varje vecka ! Några utvisningshotade kristna irakier har t o m fått rätt i EU-domstolen (fler väntar på att få sina fall behandlade) ! Regeringen Reinfeldt verkar både "blind och döv" !
Och nu det här senaste (WIIKI LEAK, som jag skrev om i min förra artikel) som , ytterligare, stärker min åsikt att Sveriges regering spelar Sverigedemokraternas spel ! En kraftig högervind blåser nu omkring inom de svenska regeringskretsarna ! Oppositionen har också protesterat men INTE tillräckligt kraftfullt ! HÖJ rösten NU och protestera mot denna otillständiga och GRYMMA invandringspolitik ! HUR MÅNGA kristna irakier ska DÖDAS INNAN du reagerar, Fredrik Reinfeldt ?

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-21 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska